Laatu-asfaltti oy

Asfalttialan ja siihen liittyvien oheistöiden pk-yrityksemme on Turun seudulla ainut itsenäinen, paikallinen perheyritys ja luotettava asfalttialan urakoitsija, joka myös valmistaa asfalttimassan omalla asfalttiasemallaan Liedon Tuulissuolla.

Asfaltin paikkaus Turku ja Salo sekä Länsi-Suomi

Laatuasfaltti Oy suorittaa asfaltin paikkaukset laajalla toimialueella läntisessä Suomessa. Päämarkkina-aluettamme on Turun ja Salon talousalueet, mutta toimimme jopa 130 kilometrin säteellä Turusta. Paikkaamme niin tiet kuin piha-alueetkin ja suoritamme myös asfaltin talvipaikkausta yritysten, julkisen sektorin sekä kotitalouksien ja taloyhtiöiden laskuun.

Paikkaamme repeämät, kuopat ja railot

Teemme asfaltin korjaustyöt vuosikymmenten kokemuksella kaikenlaisiin kohteisiin. Paikkaamme erilaiset repeämät ja kuopat sekä täytämme painaumat. Suoritamme myös mahdollisesti tarvittavat vanhan asfaltin poistot ja pohjatyöt.

Asfaltin paikkaus talvella kiireellisenä

Suoritamme talvisaikaan pienemmät roudan, kylmän ja lumenajon aiheuttamien ongelmien korjaukset toimialueellamme. Toimenpiteet suoritetaan kiireellisinä, joten ota yhteyttä ja kysy heti lisää asfaltin talvikorjauksesta.

Ota yhteyttä Laatuasfaltti Oy palvelee

Soita jo tänään kerro lisää paikkausta vaativasta kohteesta. Perheomisteinen, yksityinen yrityksemme palvelee teitä 20 vuoden kokemuksella kaikissa asfalttialan tarpeissanne, suunnittelusta toteutukseen!