Laatu-asfaltti oy

Asfalttialan ja siihen liittyvien oheistöiden pk-yrityksemme on Turun seudulla ainut itsenäinen, paikallinen perheyritys ja luotettava asfalttialan urakoitsija, joka myös valmistaa asfalttimassan omalla asfalttiasemallaan Liedon Tuulissuolla.

Pihan asfaltointi Turku ja Salo ja koko Länsi-Suomi

Laatuasfaltti Oy on pihojen asfaltoinnin erikoisyritys 20 vuoden kokemuksella läntisessä Suomessa. Päätoimialuettamme ovat Turun ja Salon seudut palvelemme asiakkaitamme Turusta aina 130 kilometrin säteellä. Tarjoamme asfalttialan palveluita kaikille asiakasryhmille, yrityksistä julkisen sektorin toimijoihin, asunto-osakeyhtiöihin ja kotitalouksiin saakka.

Asfaltti kestävyyttä ja helppohoitoisuutta

Asfaltti on Suomen olosuhteisiin erinomaisesti soveltuva teiden ja pihojen päällystysmateriaali. Kestävänä ja helposti korjattavana se sopii kaikenlaisille pihoille, niin ruuhkaisille pysäköintialueille, toimi- ja tuotantotilojen edustalle kuin myös kotipihoille. Asfaltin edut tulevat esille myös talvisin: asfalttipinnoitettu piha on helppo ja nopea puhdistaa lumesta auraten tai kolaamalla.

Soita ja tee tarjouspyyntö

Ota yhteyttä jo tänään ja kysy palveluistamme tai pyydä heti tarjousta. Perheomisteisena, yksityisenä yrityksenä pidämme erityistä huolta palvelujemme ja tuottamamme asfaltin laadusta kaikissa tilanteissa.